Descrierea Conceptului „AMI”

Am construit conceptul de Atelier de Management Intensiv (AMI) ca un spatiu in care poti descoperi idei si exersa instrumente necesare in activitatea manageriala, poti invata abilitati si comportamente noi care sa te ajute sa experimentezi si sa livrezi rezultatele dorite, sa adaptezi si sa inveti cele mai bune practici si sa-ti dezvolti propriul stil eficient de management.

In Atelierele de Management Intensiv (AMI) veti regasi viziunea noastra prin care succesul este dat atat de clienti cat si de angajati si veti descoperi ca asa cum gestioneaza conducerea angajatii, tot asa ii gestioneaza si angajatii pe clientii companiei.

Care este misiunea noastra?

Sa acceleram evolutia managementului romanesc, astfel incat companiile din Romania sa traverseze cu succes perioada de criza. Ne propunem sa transferam cunostinte si instrumente simple si eficiente catre manageri si antreprenori romani care doresc sa se dezvolte pe ei, echipa lor si/sau afacerea lor.

De ce sa participi la AMI?

– Descoperi utilizarea unor practici si instrumente eficiente;
– Identifici solutii pentru problemele manageriale cu care te confrunti;
– Participi intr-un mediu stimulator si orientat pe implementarea solutiilor identificate in propria afacere;
– Contribui cu experienta proprie la identificarea oportunitatilor de utilizare a instrumentelor;
– Beneficiezi de ocazia de a reflecta si primi feedback constructiv la deciziile pe care trebuie sa le iei;

Cine va facilita atelierele?

O echipa de manageri cu experienta de mai mult de 10 ani in cadrul organizat al companiilor multinationale cu expertiza antreprenoriala.