Cursuri

 

CALENDARUL DE CURSURI – trimestrul IV 2014 este:

LA CERERE!

  • Cursul intensiv „Secretele recuperării creanțelor” vă oferă metode eficiente de colectare a banilor de la furnizori/clienți mai repede și mai ușor. Cei doi traineri vor împărtăși participanților din experiențe proprii și îi vor învăța practic cum să eficientizeze activitatea de recuperare a debitelor în timpul cel mai scurt.
  • Program de training „Atingerea succesului prin Excelenta” format din 3 ateliere:
    1. Cum crestem rezultatele prin evaluarea angajatilor?
    2. Cum ne diferentiem prin experienta oferita clientului ?
    3. Cum eficientizam activitatea curenta?

Noutatea consta in modul practic si interactiv in care se desfasoara atelierele si obtinerea a 2 luni de consiliere gratuita prin telefon sau email. Pe parcursul celor 2 luni primiti raspunsuri la intrebarile pe care le aveti si sfaturi pentru utilizarea instrumentelor in contextul specific dumneavoastra.

Conceptul de Atelier de Management Intensiv (AMI) reprezinta un spatiu in care poti descoperi idei si poti exersa instrumente necesare in activitatea manageriala, poti invata abilitati si comportamente noi, care sa te ajute sa experimentezi si sa livrezi rezultatele dorite, sa adaptezi si sa inveti cele mai bune practici si sa-ti dezvolti propriul stil eficient de management. Mai multe detalii despre AMI >>>>